Stallet i dag!

Tja! Var i stallet i dag var super kul. Long ryktade sunlight och mös med hene i örer en tila sen skulle hon gå lektion. Det var även clinic i stallet med någon snubbe som skulle tömköra den var inte så roligt för att han pratade mest han visade inte så mycket han anvende sig av Coogee, Gulviva och Hortensia. Det var kul att se dom tömköras för at Coogee är en hopphäst och Gulviva är en dressyr häst och Hortensia är en lektionshäst. Sen jälpte vi Clara och Bebbe att sopa stallet det var skit jobbit och mina armar jordde skitont. Sen gjorde jag rent sunlights spita den blev super snygg!

Coogee

Gullviva

Hortensia
(Hittade bilderna på ers hemsida och google):)

/Li

Sunlight!

Min vackra lilla tjej!
bilden är från ers hemsida!
Ska snart till stallet och sköta om lillskruttan!

/Li

Tack!

Tack Felicia! För den jätte fina headern är super snygg! Läs henes blogg www.tokigimadera.blogg.se

/Li

Hoppning = BÄST

Tja! Hoppade i går inte i hoppgruppen utan i min vanliga dressyr grupp och Mirran var hinderpersonal åt Karin. Jag hoppade lilla Sanny hon va lite pigg så jag fick släppa spöet. Det var en tjej i min grup som trilade av men ho gjorde sig inte illa så det var bra.

/Li


Tjo brä!

Tja! Är förkyld så jag är hema från skolan. Kanske rider endå i kvell får se hur jag mår. Jag kanske får rida antingen Sunlight eller Graham kanske kan jag få rida Gilbert Madera eller Krut som omvexlings skull!

Irres hund Devil hittade bilden på någon blogg vet inte vilcken:)
/Li


veckan

hej bloggen den här veckan har varit full spekad red grejham( hoppa i lis grupp) det gic gätte bra mondags så var det bronsskötarkurs i stallet gick bra var så tröt på den dagen så var hemma hela dagen. onsdags så var det läxor tråkigt men dom var inte så svåra och idag så har jag varit och hämtat bikini hoss mamma ska bada i morgon ska bli kul sen så ska jag rida på lörag ska bli kul hihihihihihhihiihihjag min syrra och min brorsa

Torsdags dressyr!

Tja! Red Faramir i dag har var super stark. Men det gick bara endå han va han mysig.

/Li

Red ut i går!

Tja red ut på islandshästen (Hvatur) han var super mysig han ville bara galoppera! Men det som inte var så mysigt var att det började rengna och blåsa men vi klarade oss endå:)


/Li

Hoppning i tisdags!

Tja! Hoppade i tisdags hoppade Bill det gick skitbra han var pigg och frame för skänlein han var skit mysig och pigg.

/Li

Skola+bronsskötarkurs= helt ok dag

Tja! Var i skolan det är som värsta fengelset. Det enda som finns att göra på rasterna är typ att gunga eller spela basket. Sen var det bronsskötarkurs set var kul vi gick i genom hästens delar och huvödets delar + hovens delar altså mycke att tenka på. Sen hadde jag Mirran Amanda och Lovisa spö krig.

/Li

Tävling på ERS!

Hej! I går var det tävling på ERS vi fick jobba super hårt det var roligt. Min mamma tävlade då hon tävlade på Faggot han kom på 17 plats indeviduelt och laget komm 2 a. Laget bestod av Lillemor på Rosinjoll (vet inte om han stavas så) och Irene på Gullviva och mamma på Faggot.

/Li

Fullspeckad dag!

Tjaba! Var i stallet och longsköte sunlight gumman hon var så mysig! Sen gick jag på stan med Alina vi kollade på bio vi såg Lorax den var skit bra och väldigt rolig. Sen gick vi på stan i typ två timmar jag köpte lite allt möjligt bland anat två plast hästar + sadel och trenns till dom. Sitter hemma  med Mirabell som ska sova över hos mig för att i morgon ska mamma tävla på Faggot hema på klubben!

fåran fina!

/Li

Ätit

Hej bloggen har varit och ätit på doncken blev ansiktsmålad med li


Good naaatt

God natt bloggen ska upp halv8 i morgon ska nog rida Gilbert önskade honom hihihihihihihihihihih


Välkomna!


King of the qeen!

ZsaZsa (heter något längre som jag inte kommer i håg)
hittade bilderna på ERS hemsida!
/Li

Dressyr i dag!

Red graham igen han är en ganska skumpig och söt ponny. Han kan även bli lite stressad och spoky han kan även bli lite lat. Men han var hur mysig som helst!

/Li

God natt

Hej och god natt ska sova snart ska upp tidigt i morgon redan kl 6:30 jobbigt måste lämna brorsan til kl8 så får ingen sov morgon jag har sov morgon på alla dagar för utom mån och tor så det är jobbigt men jag kommer nog alltid komma i tid till lektionen hihihihihihihihihihih god natt alla och Dione


Bra dressyrträning!

Hej red Faramir (Bullen) gick ganska bra är super nöjd Lillis sa att jag jobbade fint på honom men han var lite svår i formen skulle behövt sporrar men Lillis sa att jag inte behövde men när han jobbade på framot så var han riktigt trevlig faktist:)

bilden tagen från ers hemsida!

/Li

Tja

Tja bloggen har kommit hem inget stallet idag men i morgon ååå jag längtar jag har gjort läxorna och alt så jag är redo att åka till stallet lite pirrigt är det för jag ska redovisning i morgon men det går nog bra hihihihihihihihihihih


Bästa bloggarna!

Detta är dom bästa bloggarna jag har läst: tokigimadera.blogg.se och sunlightdione.blogg.se och suunlight.blogg.se
LÄS DOM DOM ÄR SKIT BRA!
/Li

TRÅKIG dag i skolan!

Tja! I dag har jag varit i skolan som har varit som den alltid är TRIST men jaja det kan man inte göra något åt!
Sen hoppade jag studsmatta i 1 time var skit svättig när jag var klar. Sen var dte handbollsträning vi var bara 9 pers jag tror aldrig att jag har sprungit så mycke i hela mitt liv. Vi tog även stelkrampsprutan jag skrek!
hittade bilden på suunlight.blogg.se:)
/Li

En till nu beretade min kompis att det har kommit en till häst som står i cubas gamla box den är fux och heter typ crkcuggvh typ något sådant

Skrev lite fel hehehe hohihihih


Tråkigt

Hej bloggen har tråkigt min brorsa spelar pingis och jag har tråkigt men jag fick precis reda på att en ny häst har kommit min kommpis mmsa mig och härda det det är en helt svart och inga täken så den är helt svart och heter the king of the quin


Skolan

En bild på mina två kompisar hihihihihi


Snart skolan och sen handbollsträning!

Ska snart till skolan bbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ska bli skit tråkigt sen ska jag på handbollsträning man moste göra något anat en hästarna för att få bra kondis hjar inget mer att säga!
PUSS SAKNAR SUNLIGHT!

MIKE & BULLEN!

SUNLIGHT!

/Li

Ska jag eller ska jag inte

Hej bloggen som ni vet så ska jag få rida ett russ på loven men det ligger en bit bort och man måste åka tåg och jag vet ej om jag vill för jag måste åka ensam så vad tylcker ni?!✌


Ny och frech

Kom precis ut från duschen så nu är jag ren hihihihihijihihjj


3 snabba

hej bloggen lite quiz här
1. varför skriver du altid hihihihi efter dina inlägg:vet fsktis inte en kul grej gjorde det på första inlägget så jag fortsatte hihihihihi
2.vad heter din mamma pappa och syskon min mamma heter Anneli och min pappa heter jan (kallas janne) mina syskon heter ludwig,pernilla,matilda och min bonus bror heter theodor
3.hur skulle du dela känslor med familjen och hästar: jag älskar min familj och hästarna är som min familj i alla fall Dione så om jag skulle dela upp mina känslor så skulle jag delat 60% till  min familj efter som Dione är som min syster och 40% till stallet


Tjo(brä)!


Zerobata en av sommar hästarna jag och mamma hyrde!

den andra sommar hästen vi hyrde!
/Li


Hoppa hoppa!

Hej! det var hoppträning i dag red Bill gick jätte bra var roligt sen gosade jag lite med sunlight gav henne lite godis osv i morgon ska vi ta stelkramp sprutan åååååååååååååå och jag som är rädd för sprutor men jag får bita i hop!


super snygg bild!

snyggt!

/Li

Hem juva hem

Nu är jag hemma och äter jag äteter och spagetti mmmm gott. Sen skakat göra läxor hej då hihihi


DIONE ❤

Dione du betyder alt för mig du finns alltid där jag önskar att du är min du är alltid där för mig jag kan alltid prata med dig om allt och inget du är den jag älskar mest jag vill alltid vara nära dig 🐴🌹❤💟💟💋


Hej bloggen och förlåt😔

Hej bloggen och förlåt att jag inte har bloggat på länge har liksom inte hunnit haft mycket i skolan och stallet men nu så ska jag blogga järnet ska till skolan nu och ska ha eng prov jag är på g har tränat i två hela veckor men efter skolan så blir det stallet hihihihihihihi puss bloggen😘💩👌👍💘💓👊✊💪👼👩👄💋👣💀💂👸👀👂👃


Sunlight!

Sunlight jag älskar dig du vet inte hur mycket du betyder för mig puss på dig jag pratar med dig när jag är glad när jag är ledsen jag kan prata med dig om allt. Du lysnar så bra och du svarar utan ord. Du är min bästa vän!
PUSS PÅ DIG!

/Li

Snart skolan zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska snart till skolan inte taggad jag vill bara till stallet varför bor man inte i stallet men äfter skolan så är det bronsskötarkurs ska bli kul och i morgon är det hoppträning lengtar till nästa tävling!Vickan och Carro van gårdagens hoppning inte förvånad det var dom som red bäst och Vickan var supen snäll för hon peppade mig enda till start.

den dultiga lilla ponnyn!
/Li

Tävlat Bill!

Tävlade Bill i 60 cm hoppning det var super kul det var även spenande jag startade sist i andra ponnygruppen men det kändes som han tyckte att det var tråkigt att hoppa så lågt så jag ska fråga Irre om jag får hoppa 70 cm nästagong.Jag komm 6 a och är nöjd bara att jag skulle tagit lite snävare svängar i omhoppningen det var flygande start så det var lite svårt att veta när ompoppningen började men jag var jätte nöjd kanske vinner nästa gong!

Bill min lilla tävlings ponny!

/Li

Dubbelpass!

Hej! Red dubbel pass först på Reszka det gick jätte bra har underbar galopp och var hur mysig som helst men hon var lite stel men alla har vell sina svagheter hon är Theres gamla hoppponny men hon var endå super bra!
Sen smörjde jag och skötte lilla pluttan. Sen red jag lillskruttan och Mirabell red Gilbert det gick skit bra men jag hadde dressyr pisk och sporrar men jag fick sleppa pisken för att hon var så jävla ladad det var super kul hon gick skit bra i formen get var så kul helt underbart hon är bara så bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/Li

Red tok Madera:p

Red lilla madera i går gick ganska bra bortset från henes galopp den är INTE skön den är hur skumpig som hälst den är inte skön jag lovar men anars gick hon fint i form så det gick bra!

/Li

Hej!

Jag hoppade Bill i tisdags och i torsdags gick skit bra efter som jag kanske ska tävla honom i morgon ska bli skit kul faktist änner mig redo för en klubbhoppning och miran ska vara min tävlings skötare!

Gårdagens hopp bana!

/Li

Fredags mys med familjen!!!!!!!!

hej bloggen har kommit hem från stallet nu har varit där sen halv 9 men trät nu efter tre studie dagar och två skol dagar ska snart äta mat med familjen härligt ska rida i morgon hoppas jaa får nogon brs ska bli kul

Gårdagens hopp bana!


/Li

Hopp tävling och hopp tävling!

I dag var det hoppträning jag hoppade Bill gick ganska bra var roligt. Jag ska tävla på söndag (för hoppnings vis) men jag ska tävla antingen Bill eller Little Mike på 60 cm jag tävlar inte sanny gumman för att om hon rusar så kan jag inte holla i henne och då kan det henda en olycka men när jag får lite starkare armar så blir det hoppa men för tillfellet tävlar jag Bill och Mike!


/Li

Min fäst var as grym!

var så himla kul!

/Li


red lese mause

hej svej igår red jag lese mause hon var gätte bra hon gick i form nästan hela lektionen hon var o vanligt snabb men det gick bra en då  sen komm mamma vid halv4 tiden och så åkye jag hem till mormor och morfar för morfar fyllde år det var roligt han fick blommor och tris lott (han vann ingenting tråkigt) men nu så är det Li vi ska fira hoppas hon blir glad hihihihihihihihihihihhihihihi.lese mause ps. min förra sköt häst! <333333333

snart!!!!

hej bloggen snart ska jag  på lasedoone kalas kul ska slå ner arvid en kille stallet hihiihihihhiihihihihihihihih har inte byt om en men ska det snartdione <3333333

Hiss och Diss

Diss!

vet inte vilken som är fulast kanske den bruna nej jag vet inte hahahahahahahaahahaahaha
Hiss!

så kimla snygg!

Tips!
om du köper en läder grimma köp några ludd till hästens grimma så är den änu skönare för hästen!


som dom här typ.

/Li

Heja Loren!

Hejsan svejsan Loren van mello skit bra men stakars Danny han har kommit tvåa tre år i rad först med EMD sen med in the claub och nu moste värkligen kännas surt men jag hejade endå på loren förutom att hon hadde lite konstig korografi men anars var numret bra riktigt bra hon sjöng ju super bra var roligt att se tror faktist att loren kan villa jurovichon.

/Li

Snabt inlegg!

Hej red Akrobat i dag skulle i jentligen haft Aaron men jag fick byta är så jävla glad. Akrobat var lite stel i vänster sidan men för övrigt var man bra var ganska svår att få ner i formen så jag satt på honnom en liten snodd. Sen long sköte jag lill gumman sunlight. Imorgon ska jag ha fäst. Mini ska sova över hos mig hon red madonna och var jätte duktig.


/Li

Dressyr i gen!

Jag tror att jag ska få rida Gilbert eller sunlight kanske någon annan men det är skit samma!

/Li

Dressyr i går!

Gick ganska bra me dressyren i går red Graham alla säger att han är jätte skumpig men om man rider ner honom i en liten lägre form och sitter rätt så är han inte skumpig als det gick bra att rida han gick på tygeln heja lextionen så det var skit kul!

hittade bilden på ers hemsida:)

/Li

Amy Diamond

bilden från ers hemsida

Dressyr i dag:)

ska ha dressyrträning i dag tror jag får krut eller sunlight men vi får se.
Puss!

/Li

Islandshästar!

Tja var lite oss islandshästen som jag rider i bland den heter Hvarur utalas Kvatur. Jag red ej i dag jag bara mös med Hvatur det var roligt har inget mer att skriva.


/Li

så himla söt hittade bilden på google:)

Dressyr tränlig!

Var dressyr träning red Madona gick helt OK flyttade fint för skänkeln var lydig och bra. Men i slutet blen hon "räd" för läktaren och vägrade gå förbi den!


hittade bilden på ERS hämsida:)

/Li


R.I.P

Hejdå Pablo nu är det bestemt du vet inte det en men du ska upp till himmelen. Du fanns alltid där du är så söt men du är stark dom trodde inte att du skulle klara ridskolan från att hoppat 1,50 med bebbe (stallets ägaren ) i love you <33333333333 /Mirabell


Förlåt

Förlåt att jag inte har bloggat på länge jag har varit sjuk jag kräktes på ons kväll och sen så måste man ju vara hema 48 tim men nu är jag super pigg och vill till skolan och stallet men nehe det får jag inte aja om jag hoppar skötningen i dag så får jag rida i morgon jag ska i alla fall gå på Lis kalas hihihihihihihihi

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3374383/images/2012/pic_193071669.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3374383/images/2012/pic_193071675.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3374383/images/2012/pic_193071680.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3374383/images/2012/pic_193071681.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3374383/images/2012/pic_193071688.jpg" class="image">


Det är svåra tider:(

Det är svåra tider nu är det två hästar som är döda Nabantos och Cuba saknar dom båda något otroligt. Också är det en till häst som troligen är dömd till döden och det är Pablo!:(


hittade bilden på google:)

/Li

Snart skolan och sen dressyrträning!

Tja bloggen på G till skolan och sen dressyrträning ska bli kul. Jag tror jag får Bill Sunlight eller Gilbert kanske jag får Krut eller Madona som omvexlings skull jag tror jag får Bill men vill ändå hälst ha Sunlight<3


Bilden är tagen av Lovisa:)


/Li

Sunlight<333333333333333333333333333

Du är bara bäst min lilla sköt ponny plutt i snutti I LOVE YUE du är bäst min ponny ses i morgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
s
su
sun
sunl
sunli
sunlig
sunligh
sunlight
sunligh
sunlig
sunli
sunl
sun
su
s



hittade bilden på google!

/Li

Farväl min fina!!!!!!!!

Cuba du var min fina du hadde altid en stund över att pratad du kunde inte prata men du svarade endå. Genom alla svåra stunder då fanns du där du var bäst och jag älskade dig. Jag grät blod när jag hörde att du inte fanns mer jag saknar dig men det ända jag vill är att du ska slippa lida du var min bästa vän. Du var den ända som förstog. Du var den bäste du var den ände hästen för mig jag glömmer dig aldrig. Du kanske är borta men minena finns kvar. Det ända jag vill är att du inte behöver lida. Vila i frid min sötnos PUSS PÅ DIG jag glömer dig aldrig du var min bästa vän och jag var med dig till döden saknar dig så!!!!!!
PUSS PÅ DIG R.I.P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

såg bilden på google!!!!




/Li

Grattis på mig!:)

Har varit en underbar dag ska till stallet lite senare i dag och pussa lite på sanny gumman!

(hittade bilden på google)

Sunlight<333333333333333333333333333333333333333333333333333333


/Li

Moste bara göra detta!!!!!

Har du/har du haft en ..


Egen häst? nej
Foderhäst?nej
Medryttarhäst?typ som
Sköthäst? jjaaaa

Din häst/favorithäst
Namn
: Sunlight
Färg: grå brun
Ras: korsning
Bästa bus: rusa i väg i galoppen
Ålder: ca 12 år
Bästa minne med: Första gongen jag tävlade med henne.
Sämsta minne med: När jag ramlade in i veggen.

Har du tävlat, och isåfall i vilken gren?Hoppning och dressyr.
Hur ser din grimma till hästen ut: Svart med blå pärlor.
Hur stor är hästen? ca 135

Tävlingar!

Har du tävlat i hoppning? japp
Har du tävlat i dressyr? ja
Har du tävlat i fälttävlan? nej
Har du tävlat i galopp? nej
Har du tävlat i en annan gren? ja
Har du ett par vita ridbyxor? ja
Har du en tävlingskavaj? ja
Har du en tävlingsskjorta? ja
Har du ett vitt schabrak? ja
Har du vita benlindor? ja
Har du en blå/gulrosett? ja
Har du en blå rosett? nej
Har du en gul rosett? ja
Har du en röd rosett? nej
Har du en grön rosett? ja
Har du en vit rosett? ja
Har du en clear round rosett? ja
Har du en annan sorts rosett? ja

Kan du?
Knoppa? ja
Göra inbakad svansfläta? nästan
Sadla? ja
Tränsa? ja
Sätta på ett täcke?ja
Kratsa hovarna?ja
Rykta?ja
Hoppa en bana?japp
Duscha en häst? ja

Har du?

Skrittat:ja
Travat: ja
Galopperat:ja
Hoppat: ja

Haft gymkhana?ja
Lekar till häst:ja
Galopperat barbacka över ett sommarfält: ja
Hoppat barbacka:ja
Stått på en häst: ja
Ramlat av: ja
Suttit i damsadel:ja
Travat i damsadel: ja
Galopperat i damsadel:försökt

Har du ridit en
Arab? ja
Shettis? ja
Ardenner:nej
Connemara: ja
Korsning: ja
Svensk ridponny:ja
Gotlandsruss: ja
Falabella: nej
a-ponny? ja
b-ponny? ja
c-ponny? ja
d-ponny? ja
storhäst? ja


Äger du en/ett ..
/hovfett: ja
Flätgelé: va
Torrschampo:va
Hästschampo:ja
Ryktsten: ja
Rotborste: ja
Ryktborste: ja
Ryktskrapa: ja
Hovkrats: ja
Mankam: ja
Svansborste:ja
Massageborste:ja tror det


/Li

Ttttttjjjjjaaaa!!!!

I dag fyller jag år var så jävla kul!!!!
Ska till stallet lite senare och äta tårta!

/Li



PUSS

Välkommen!!!

Vill bara säga välkommen till den nya hästen Amy Diamond!!!!!!<3333333

Hoppnig och födelsedag!!!!!!

Tja i dag hoppade jag sunlight gick skit bra men hon var så jävla stark kunde knapt holla i henne men det var skit kul. Jag fyller på i morgon jag länktar sen äfter skolan ska jag till stallet och så ska jag sköta plutten!
Dagens bana:

Snyggt ritat eller inte hihihihihihhihihihihi!

/Li

RUSS!!!!!

HEJ jag är så glad för att min mammas jobbar kompis har ett russ som jag ska få rida på loven det ska bli kul javet ej vad den heter men struntsamma jag är så glad hihihihihihihi

RUSS

HEJ jag är så glad har fått reda på att jag ska få rida min mammas jobbar kompis russ varge lov (om jag kan ) ska bli kul. Men vet ej vad den heter men men det blir bra hihihihihihhi.En blid  på ett rus som jag hittade på gogeles för er som inte vet hur dom ser ut

Jaaaaaaa

Jaaaaa jag har precis slutat ska bara gå och äta melis sen till stallet hihihi


Välkommen

Hej tänkte bara säga välkommen vår nya häst Amy Diamond var bara det hihihi


Åååååå

Jag blir sur jag måste skipa sovmorgonen för att lämna min brorsa sur men aja det blir bra kan ju blogga medans


Party!!!!!

Tja bloggen! så jävla uppspelt min sista dag som tio åring!!!!!! Ska ha fäst det blir kul! Fyller år i morgon!!!!!

Farväl min fina Cuba detta var den första hästen jag satt på han har varit som ett syskon för mig men nu finns du ej mer vila i frid min fina jag kommer aldrig att glöma dig du var den bästa i världen men nu finns du ej mer puss på dig sötnos!!!!!!!!!

/Li

Ska till skolan och sedan hoppträning!

Tja! Nu ska jag till skolan och sen är det stallet och hoppträning= BÄST jag tror att jag får Bill eller Sunlight<3333333 men jag tror även att jag kan få Gilbert!

Billen (hittade bilden på google)


/Li

Ska till skolan

Hej bloggen snart ska jag till skolan tråkigt men sen blir det till stallet kul nu måste jag äta upp så heeeeeej dåååååååå


i phone

har lånat mammasgamla ipone 3gs nu så nu så har jag en ny telefon hihi kul glöm ej att gratulera li på onsdag dione<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

hej!!!! alihop

hej allihop sitter och kollar vart surbrunnsgatan ligger ska dit på söndag Li ska ha party!!! ska bli kul!!! vi skaklå upp Arvid en kile i stallet ska döda honom hihihih ja typ det och sen har jag varit och köpt present till Li jag är nöjd jag vet ej om hon har skrivit nogot om det men hon fyller år om två dagar så säg gärna grattis hihihi (:jag när jag ska på fest för nogot år sedan

Godnatt bioggen!!!!!!!!!!!!!!!

Ska gå och lägga mig nu ska till skolan i morgon och spela handboll!!!!!:)

/Li

(hittade bilden på google) :)

På G till stallet

Moste äta frukodst nu sen dra till stallet!!!!!!

 /Li och Mirabell

Våran ridlärare pluss dione<33333333333333333

Tjobrä!!!!!!

Hejar  allihopa vi heter Mirabell och Li! Vi är två ponny tjejer på 11 ponny år. Vi rider på ERS och våra sköthästar heter Sunlight och Dione. Min sköt häst (mirabell) är dione. Och min skötponny (Li) är Sunlight. I dag ska vi ut till Lis islandshäst som hon rider i bland vi ska rida barbacka det ska bli skit kul hhihi! 
Dione

Sunlight
Kommer skriva mer om dom senare!:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0