Pris för lataste ponnyn!

Tja! Grattis Madonna du har vunnit pris för lataste ponny :p NEEJJ driver bara hahahihihoho :p Men hon var super lat och passet kändes inte alls bra utan bara segt och stelt  men det är bara att ta nya tag.... :)

gjord av greta

/Li ;)

<3

Tja! Ska snart till skolan :( . Sen ska jag till stallet rida lite :-) hoppas lag får sunlight <3 eller typ ja någon :p På söndag är det blåbärshoppning ska hoppa lilla sunlight :) ska nom börja hopptävla henne på lite klubbtävlingar osv. Men har inte så mycket mera att skriva en att dom på vädret har sakt att det kommer regna 5 dagar i stäck :-( Men dom kanske har fel men vfs :)

bild från i julas på mig och sunlight <3
Fottad av: Sandra

/Li ;)

Tjaba tjena!

Taba tjena halå! Vi säger så :p.  Var i skolan i dag var en helt vanlig dag på gympan hadde vi simning tog årets första dopp huuu!! Men det var faktist ganska sjönt. Sen drog jag hem pluggade lite sen drog jag till stallet :) tvättade sunlights <3 krubba hon är allt min lilla skitgris :p ... Drog hem käkade lite och nu ska jag såva och i morgon ska jag till stallet och rida dressyr ska bli jätte roligt uppdaterar mer imorgon :)

bild från i går fottad av finaste mirran <3

/Li ;)

SV!

Tja!

Emelie om Dagen har varit nice!:
vems häst är Fargot?


svar: Det är en tjej som heter Inger men min mamma brukar rida och tävla honom men för tillfället är han halt :-(


/Li ;)

Svar

Hej bloggen jag ska svara på en kommetar från Emelie: vems häst är . mirabell:det är en kvinna i heringes stall som äger honom men Mia brukar rida och tävla den


Hihihihihihihihihihih hohhohohohohhohoho hahahahahahahahaahahahah

Hej bloggen var i stallet i går nu blir det skola och sedan stallet ska bli kul ska nog vara hoss kaninerna och sen ska vi typ ta hem dom till Hedda i dag måste typ gjöra det anars läggs dom ut på blocket men det årnar sig jag har ju inte bloggat på ganska länge för vi har flyttat ut på mitt land ställe för jag har vatten skada i mitt rum och mitt land ställe ligger 10 min hemmifrån och där finns det inget nät verk så måste blogga i skolan men hår kommer några bilder på när hon hoppade i går ps. Det var en tjej i Lis grupp som ramlade framför halsen när hon hoppade och sedan så gled hon fram så att hon satt på faramirs huvud och sen ramlade hon av men hon ramlade av mjukt hihihihihihihihihihih


Sunlight ♥

Tja! Drar snart till skolan vi ska typ ha bränboll och bad hela eftermidagen så nnniiiiccccceeeee :-) På förmidagen ska vi nog ha prov och SO tror att vi kanske tränar på våran pjäs också. Altså en hel nice dag ;)
Sen moste jag göra lexor och plugga :-( blllääääää. Men jag ska iaf ut och jogga med mammi sen ska jag tå på studsmattan i 2 timmar hahahaha :p Sen kanske jag tar en repa till stallet men vfs :-)

Sunlight du betyder allt för mig jag älskar dig min ängel du är allt min lilla ponni du förstår mig du ser mig varje hong jag tittar på dig vet jag att det är VI som hör i hop puss på dig min ängel ♥

/Li ;-)

Dagen har varit nice!

Tja! Dagen har varit rät nice slutade halv 3 i dag :( och då drog jag till enskede och hadde hoppning :) hoppade för karin för irre är bortrest blev lite förvånad för att jag fick bill för att sunlight <3 behövdes på någon merke 1 eller 2 hoppning och hästarna tror jag inte få gå 2 hopp pass på en dag eller... men iaf sen drog vi ut till fagott han är halt :-( vi får se om han klarar sig men det tror jag:) Sen drog vi hem och nu ska jag sova är trööttttttt!!!!!!!!!!

Fagott och besta mammi <3 :)


/Li ;)


SV!

Mini om Medlemsdagen!:
Det gick ju verkligen bra för oss men Robin tveka ju lite på ett hinder men hade verkligen jättekul!


Svar: Ja det var värkligen JÄTTE KUL särsilt att rida ärearv det gick SÅ snabbt höll på att flyga av :p

The best team :)

/Li ;)

Tjaba!

Tja! I går han jag inte uppdatera för att jag ramlade ner med mit ena ben i en bäck och blöde lite osv det hände när jag och mammi var ute och joggade :p (skojar INTE). Men snart ska jag till skolan och sen direkt till hoppträningen och stallet vi ska nok hoppa för Karin för att irre är bortrest. Hoppas jag får sannysen <3 ....

fin bild på henne och mig från i julas fottad av sandra :)

/Li ;)

Medlemsdagen!

Tja! Igår var det maskeradhoppning det var skit kul hoppade tillsammans med Mini och hon hoppade Robin Hood och jag hoppade så klart sunlight <3 solde lite grejor köpte en flug grej till sunlight så att hon slipper flugorna i sommar :) Men iaf vi slutade som 2a och sen blev det ärevarv hadde inte riktikt tänkt att mitt försat ärevarv att jag hadde mario kläder på mig men sont hender ;) Och ps glömde att säga att vi var mario och loigi men det var iaf jätte kul sen fikade vi lite kollade lite på loppisen fanns inget bra kvar men det var ok :) Sen när dagen var slut och typ alla hadde gott hem så fick jag, mirran, mini och lollo en STOR bullpåse helt gratis för att dom belv över mums :p Sen drog jag hem hjälpte mamma att stå i kafeet (alla föreldrar i min bors fotbollslag turas om att stå i kafeet) det var ganska trist men endå. Sen gick jag hem slöade lite :i men här får ni lite kolage och bildet från dagen :D
FÖRBJUDET ATT KOPYERA!!!!!!!!!!!

jag!

mini

sunlight <3 och jag mini och robin hood :)

maskeradhoppning med sunlight 2012

/Li ;)

Blåbärshoppningen nästa!




/Li ;)

HEJA! HEJA! HEJA!!!!!!!!

Tja! Det är maskeradhoppning i dag ska bli så jävla kul är JÄTTE taggad ska bli så himla kul :D ! Men jag förventar mig inte en seger utan att ha så jävla kul :p Hoppas sunlight sköter sig men det gör hon ju alltid så det ska nog inte vara några problem :) Det som blir spänande att se är om hästarna holler sams.... MEN det är klart dom gör ;) ska dra till stallet snart fixa skruttisen lite osv. Men vfs om det kommer någon bloggning under dan tror inte att jag hinner det men vfs moste iaf sluta nu men heja på oss kl 14, 30 heja Heja HEJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Li ;)

SV!

Mini  om Komentera mera!!!!!!:
Vi ska vinna imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!



svar: Vi ska göra vårat bästa men framförallt vi ska ha så JÄVLA roligt!



Felicia om Komentera mera!!!!!!:
har ni satt in smileys på bloggen??

svar: Ja men det var ganska svårt att fixa:)


/Li ;)

Lovelight ♥

Tja! Ska tävla i morgon på finaste sunlight♥ Är så sjukt taggad :) Jag ska ha mitt nya vita chabrak som det står "sunlight" på ;) Har ni någonsin tänkt på vilket ord det skulle bli om man kombenerade orden love och sunlight :p jo det blir LOVELIGHT snyggt va :p Och i dag har jag varit i stallet sköt sunlight♥♥♥♥♥ så har jag hjälp till med hurriskurrin och sen stack vi hem till Asta och Angnes och hadde avslutningar med tjejorna var skit kul :) Var en jette snäl tjej vid namn enja som var där verkligen trevlig och snäll. Men alla var super trevliga ;) Önska mig lycka till det behöver jag!



/Li ;)

Komentera mera!!!!!!

Tja! Det blir inte så kul att skriva på denna blogg om alla slutar läsa den och värkligen INGEN komenterar! Men iaf jag vill bara säga tack till alla som fortfarande följer våran blogg ni är guld värda <3 . Men nu ska jag dra till stallet :)

/Li ;)

Söt ponny OCH snyggt träns :p



/Li ;)

Hiss och diss!

Tja!
DISS:p




MENGUD VAG FULA EN STOR DISS!
SLÅ DJUR! Vad är meningen dumt säger jag en STOR DISS :i

HISS :)


så jävla bra prylar!
Sunlight <3 så jävla bra bästa ponnyn in the woarld! :)







/Li ;)

Lilla

Tja! Vi red i lilla ridhuset i dag gick helt ok :I red min lilla plutt <3 Men hon lysnade inte det MINSTA på skenkeln skulle ha haft sporrar! Blev nästan galen :s Men på söndag är det maskerad hoppning :) bilder kommer och ni får se vad jag ska vara...........

/Li ;)

Dagens nyheter :P

Tja! Drev lite med rubriken :P Men iallafall ska till skolan slutar redan kvart i två men min lärare har sagt att vi kanske får sluta tidigare :D Sen drar jag till stallet hoppas jag får Sunlight my little sweeatheart <3 och sen ska jag nog sköta kanske beta lite :) Kan inte uppdatera mera föreni kväll :( Men vi ses då ;)


/Li :)

Red dressyr :)

Tja! Red lite dressyr i stora var riktigt kul :) Red på lille bill :P sköt sig bra var jätte seg bara men det var kul lillis gav bara lite mycket instruktioner på samma gong :) men det gick bra endå! Ska ha prov i slutet av nästa väcka :S så moste plugga!! Kollar på eurovischon sugiga låtar :s moste sluta nu :)

/Li :)

Dressyr snart!

Tja! Ska snart dra till stallet ska rida lite dressyr ska bli kul hoppas jag får min lilla plutta <3 men aja var helt ok dag i skolan ganska trist som vanligt :P men aja ska snart ha prov så bäst att plugga :P . Ska bli kul att åka till stallet ska nog sköta och beta :)

/Li :)

Tjo brä!

Tja! Ska snart gå ner och sjunga för pappa sen är det skola och dressyrträning :) det ska dli kul hejdå för nu ska jag äta tårta :P

/Li

Natti natti!


Tjoo!

Tja! Dagen har varit ok var först i skolan simmade i dag på förmidagen. Var super kul. Sen drog jag till sikla köpte lite presenter till pappi för att han fyller år i morgon. Såmoste sova nu natti natt!

/Li 

SV!

Sigrid om Skolan på G!:

Hej! Har nu bytt blogg, läsa den? :)

Porttlomanprince.blogg.se

svar: Klart jag läser den ska vi lenka varandra?

/Li




Skolan på G!

Tja! Ska snart dra till skolan sen blir det nog lite pluggning ska köpa present till pappa som fylerår i morgon ska kanske till stallet och sköta lillskruttar fast det inte är min dag men vfs ska bli kul att åka till skolan!

hittade bilden på facebook :)

/Li


Hoppning på bästa<3

Tja! Hoppade på bästa ponnyn i dag tränade omhoppning var värkligen super kul gick skit bra hoppade hene med sporrar och merkte genast en förbetring var superkul ska nog börja att hoppa och tävla på den lilla ponnyn men vfs. Gick iaf skit bra och är super nöjd!

fin bild hittade den på google!

/Li




Ridpaset!

Tja! Red Monte i går gick sådär men jag jillar den ponnyn skarpt asså san är väldigt rolig att rida går fint i form osv. Men i dagär det hoppträning ska bli kul vill hoppa lillskruttan eller bill men vfs vem det blir. Han inte uppdatera i gårkväll hadde magknip not good!

/Li

Sunlight♥

Tja! Ska dra till skolan om typ 10 min så det blir ett kort inlegg. Efter skolan drar jag till stallet ska rida lite efter som jag var i göteborg i fredags så då missade jag ett ridpass men ajaj. Ska nog sköta lillskruttisen♥ men aja ska vel inte göra något mera i dag plugga lite kanska men vfs bloggar om ridpasset när jag kommer hem:)

sweeatheart♥

/Li

SV!

Anonym  om Dagen!:
Bilden högst upp på start sidan är inte Dione. Det är Lesemaus.
PS: Det är när Mirabell har en blå tjocktröja på sig!

sv: Vi vet att det är Lesemause, mirran var skötare på henne innan dione så det är meningen!!

/Li

Sorry!

Tja! Förlåt att jag inte har hunit uppdatera för att jag har nemligen varit i göteborg mirran. Först var vi på univärseum vilket är typ som en djurpark fast inomhus. Sen var vi på Liseberg vilket var kanon jag jillade mäst lisebergståget och balder det var jätte kul bilder kommer!

/Li

Glass

Hej bloggen sitter hemma hoss Lis  mormor i göteborg det är härligt vi har  ätit gätte god fisk och sedan glass men när vi hade kommit fram hit så åkte vi till universum och kolade på allt möjligt laddar upp bilder när jag kommer hem det har varit en helt fantastisk och härlig hihihihihihihihi
/mirabell

På väg till Göteborg

Hej bloggen är på väg till Göteborg med pimpim ( Lis hund) och Li vi ska först till uneverseum och sedan till Liseberg i morgon det ska bli skit kul /mirabell


hockey

hej bloggen sitter i soffan och bloggar medans mamma och min brorsa sitter och skriker i soffan aaaaaaaaaaa jag dör det skrikaer: KOM IGEN NU SVERGE!!!!!!!!!!!!!!!, JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JA NU GJORDE SVERGE MÅL!!!!!!! HIHHIHIHIHIHIHI BUBUBUBUB NU GJORDE TJEKIEN MÅL :(

Dagen!

Tja! Dagen har varit super enligt mig var först på ERS och skötte om min lilla plutt. Sen drog jag och Sigge till min lilla Hvatur han var så söt gav honom lite godis och sen hjälpte vi mammi att göra i årdning Faggot han är halt så det blev ingen ridning :(! Sen kollade vi lite på allsvänskan och ERS är klara till final jipppi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bilder kommer inom kort!

/Li

celin dione

hej svej har ni tänkt på att det finns en skode spelare som heter celin dione alltså dione hihi det är lite roligt här är en av hennes låtar http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=T6wbugWrfLU sen finns det en låt som heter sunlight så lysna på den när ni ändå är i gång hihihihihihiihhihuhihihihihihilhttp://www.youtube.com/watch?v=gHvdCUzZtnE&feature=player_detailpage
/mirabell ps: dom är inte så bra men det är lite roligt

BILDBOMB 2!

Tja! KOPYERING FÖRBJUDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FOTTAT AV MIG OCH MIRRAN!














/Li


betade sunlight med Li

hej i går betade jag sunlight med Li för dione gick det var roligt'
/mirabell

Hoppning<3333333

Tja! Hoppade i dag red min lilla ängel<3333 hon sköte sig utmärkt bara att på galoppbommarna hadde lite för korta avstond men det gick endå:) I morgon blir det ganska cill ska ut och jogga med mammi träna lite intevaller kanske men jag kandke tar en sväng till stallet och kollar till min lilla plutta:)

/Li

SV!

Felicia om Bild bomb!:
Åh vad fina bilder på dig och Sunlight!!! <3

Svar: Tack vad snäll du är bilderna är tagna av Siri om man läser hennes blogg så kan man hitta fler snygga bilder:)



/Li

Skolan och sen hoppträning!

Tja! Ska snart till skolan och sen är det hoppträning tror att jag får sannysen<333 det ska bli kul. Kommer att bli lite dålig uppdatering slutar ganska sent och då drar jag derekt till stallet så jag kanske uppdaterar lite i kväll men vfs :)

bilden från ERS hämsida

/Li

Hej Bloggen!

Tja! Har vart i skolan som vanligt. Sen stog jag på studsmattan i 2 och en halv timma. I morgon är det hoppträning tror att jag får lillskruttisen<3333 men det ska bli kul :)

fottad av: finaste mirran

/Li


Bild bomb!

Tja!






Fottade av: Siri

hittade bilden på någon blogg


fottad av : Siri

KOPIERING ÄR STRÄNGT FÖRBJUDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Li


Hejsan hoppsan♥

Tja! Var i stallet i dag skötte lillskruttan och hon gnäggade när jag kom hon är bara för söt min lilla Sanny♥
Och nu är det två tävlingar på en månad först är det blåbärshoppning och sen är det maskeradhoppning och bäda gongerna ska jag hoppa sunlight gumman♥ maskeradhoppningen är en stafett men vem jag sak vara med får ni se.....

/Li

Hejsan svejsan!

Tja! Var i stallet i dag och nu är Mirran och Hedda här dom ska sova över. Och i morgon blir det stallet beta lillskruttan kollar nog på KM också men vfs.

/Li

Ska snart till stallet med Mirran!

Tja! I går red jag Faramir det gick sådär men bra för att rida Faramir men han är en såndär häst som inte passar mig men alla hästar passar ju lixom inte alla ryttare. Och nu har Mirran sovit över och snart ska vi till stallet hon har önskat Faramir till i dag hoch hon värka jilla den ponnyn starkt. Men mina planer är vell att beta med sanny sköta och smörja och om jag hinner så tvättar jag nog ur spiltan. Och sen ska jag och Mirran sova över hos Hedda.
 
kopiera INTE

/Li

Två hopplektioner på samma väcka nice!

Tja! Det var hopplektion i dai i gen var mel kul hadde Bill det gick bra och han var faktist ganska pigg!
Sen tvättade jag ur sannypluttens krubba!

/Li

Trappalanda?

Tror ni på trappalanda komentera det har varit diskutioner om det komentera JA eller NEJ!

/Li

DÖD kaninunge (i gen) och andra saknade!

Tja! Nu har sotis också dött jag mirran och hedda var på begravningen det var så sorjligt och ledsamt och alla saknade värkligen sotis:(

sotis!
jag ska bara passa på att lägga upp en bild på 4 andra saknade!

santeago första ponnyn jag hoppade på oendligt saknad

Tainy du betyde allt för mig oendligt saknad

simon min aldra första favorit OENDLIGT saknad

cuba den första hästen jag satt på oendligt saknad

/Li

Snart skolan och sen dressyrträning!

Tja! Ska snart till skolan det är en riktigt nice dag på torsdagar slutar redan kvart över 2! På dressyrträningen vill jag han Sunlightpluttan så klart eller kanske Bill eller Kingan:) Men det ska bli kul iallafall!


/Li

Hoppning I LOVE it!

Tja! Hoppade i tisdag red lille Bill det var skit kul och det gick jätte bra och så var det kul! Men han var lite lat men sont får man tåla när man hoppar Billisen. Efter det så longsköte jag sannygumman och sen gck jag ut och betade med lillskruttan. Och så i dag så pluggade jag och sen åkte vi till sikla och handlade en ryktskrapa,glansspray och ett par sporrar bra köp tycker jag:)!

/Li

Hej på er!

Tja! Har varit i skolan i dag var som vanligt sen stack jag ut och joggade 5 km spåret med mammi det var skönt att bara få springa av sig! Pluggade även lite kan nästan hela lexan så är stolt att jag nästan kan lexan efter en dag!

en bild som liknar Hvatur är inte han men det är bara att hvatur ar en vit stjärn i pannan:)

/Li

måndag

hej bloggen idag är det måndag och det var en helt ok dag det var sådär roligt ibland och tråkigt ibland så det var ok men i alla fall så tycker jag att ni ska titta på en sida på you tube så om man söker på lill bloggen där så är det en kille som ngör massa roliga klipp på honom hihihihihihih /mirabellså här ser det ut

Tja!

Tja! I går var jag i stallet det var ryktävling vet inte var jag kom det var kul och jag var nöjd! Och i dag var jag hos Hvatur tidigt i morse altså univärsummns sötaste islandshäst jag red barbacka och han var SKIT pigg vi träfade fler islandshäst ryttare under turen var riktigt trevliga faktist!

/Li

tävlin

hej bloggen nu är det tävling den som vinner blir länkad,reklam för er blogg + vi kommer komentera varge in lägg i din blogg i ett halv år tävlingen avslutas den 19/5 frågan lyder..... hur många LOVE är det på den här bilden?


bilder från en anan blogg

hej bloggen har hitat massa fin bilder från en blogg hihihiih

gogeles

hej bloggen har ni tänkt på att man kan hitta allt på gogeles. Sidor,bilder,platser,bloggar!!! mm se den här bilden har jag gjort av bildert på hästar som jag har hittat på gogelesha en trevlig helg för det ska jag ha hihihihihhihihihihih

NY TÄVLING!

Tja! Svaret är.................................................. ATT HÄSTEN HETER FREDAG! Och nu hadde tyvär ingen rätt!
Så här lyder nästa fråga lyder: hur länge sover hästen?

/Li

Red nice!

Tja! Red dressyr i stora i dag jag skulle ientligen haft Lese Mause (Rottan) men jag bytte med en kompis till Faramir (Bullen) det gick bra han hadde väldiga humör svängningar det menas att i bland var han skit pigg och i bland var han super seg men aja det gick bra endå.

Faramir (Bullen)

Lese Mause (Rottan)

/Li

Sv!

Felicia om Svar på tal!:
Det är visst Cuba, det är lite ljusare och fotat med en bra kamera.
Jag och Li vet att det är Cuba.

svar: Tack Felicia du är bäst!



/Li

svar på tal!

ungen som har rätt om Svar på tal!:
Nabantos var fädd 1995 och då fyller man 17 i år.
Och nej man ser att det inte är Cuba på bilden.

svar: Ok förlåt han kanske bara blev 17 år men det är cuba som galoppera på bilden.

cuba!

/Li



Ponny dressyr!

Tja! Red dressyr på Monte Gray älskar värkilgen den lilla ponnin dän är så himla söt och han gick på tygeln hela lektionen älskar värkigen honom och efter lektionen så sköte jag lillskruttan hon var så himla söt för när jag kramade hene så la hon huvödet på min axel faan vad jag älskar min lilla lillskrutta hon är bara bäst hon är heltklart  min favorit!

/Li

<3

hej bloggen jag har inget att jöra har tråkigt ludwig o mamma är på fotboll och jag är hemma och har tråkigt men men det blir väl bra  när dom kommer hem hihihihihihgihihihihi <33333333333333333333333333


Svar på tal!

Postat av: ungen som har rätt nu

på första bilden på "cuba" så är det inte Cuba som galopperar och sen blev Nabantos bara 17 år.

SVAR: Nej det är vist cuba som galopperar på bilden och nbantos skulle fylla 18 år så jag räknar det som att han var 18 när han gick bort!

/Li


Lill lörda på en onstag nice!

Tja! Har varit i skolan det var som vanligt bara tråkiga lektioner. Och så ska jag bara äta mellis och sen drar jag till handbollen.

/Li

R.I.P

Tja! Några saknade väner!

cuba blev 21 år

vanilj och sam blev bara 6 väckor

pablo blev bara 15 år typ ?

Tanya blev bara 11 år

nabantos blev bara 18 år
om ni har förlorat en vän komentera här!

/Li

En dag i stallet med sunlight!

Tja! Var i stallet hjälpte Bebbe att ta in och ut hästar. Och sen sköte jag lillskruttan och hon var så söt för att hon gnäggade när jag kom såå jävla söt! Sen kollade jag lite på tävlingarna och hälsade på min lilla kaninis Flingan och så käkade vi lite glass!

namnam

/Li

Ded

Hej bloggen i går på morgonen när jag o Li skulle kolla till klaras kanin ungar så hittade vi vanilj och Sam döda och det var en råtta som hadde tagigt dom r.i.p vanilj och Sam vi saknar er


RSS 2.0